Compota per no avorrir les pomes

Li pregunto què vol de postres i respon, amb molta energia i èmfasi, que vol poma. Un cop pelada i a punt per menjar va resultar que tota la il·lusió per la poma havia desaparegut. I així es va quedar la pobra fruita, abandonada i en perill d’oxidació immediata.

Aquesta anècdota (tan habitual) va ser l’excusa per posar-nos a fer compota. Què n’havíem de fer de la poma, si no? Ja que hi érem, vam aprofitar per afegir-n’hi unes quantes més que ja no estaven en el seu millor moment.

Fer compota, a més, és fàcil i una bona excusa per cuinar junts i veure com es transforma una fruita en una espècie de semigelatina gràcies a l’acció de la pectina.

compota info

Per si no n’hi ha prou és digestiva,  acompanya perfectament un iogurt o es deixa acompanyar per uns fruits secs. També pot ser part d’altres postres, però això ho veurem més endavant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s