Hamburguesa de tonyina

hamburguesa tonyina

El peix, per ara, no és cap problema a casa. Agrada de totes maneres: a la planxa, al forn i arrebossat. Sempre que sigui sense espines, és clar. Però això no treu que sortim de les preparacions habituals i algun cop ens compliquem la vida fent, per exemple, unes hamburgueses de peix.

La idea pot servir per tot aquell que fuig per cames quan veu un filet de peix. Aquestes, que són de tonyina, tenen pràcticament la mateixa aparença d’unes hamburgueses de carn. La textura és molt més fina, però això ja ho notaran un cop comencin a menjar. Ja se sap, si entra pels ulls, tenim molta feina feta.

Per fer quatre hamburgueses grans hem utilitzat dos talls de llom de tonyina fresca. Els triturem amb el robot. Hi afegim sal, un raig de salsa de soja, el suc de mitja llimona, una mica de julivert picat, un ou, una llesca de pa de motlle mullat amb llet i un grapadet de llavors de sèsam. Ho barregem bé perquè s’integrin els ingredients i ho deixem reposar una estona.

Formem les hamburgueses amb les mans i es couen a la planxa amb un raig d’oli. Les podem acompanyar de salsa de tomàquet o de maionesa. I al costat una amanida, unes patates al vapor, un cuscús senzill, arròs… el que tinguem a mà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s