Hamburgueses de poltre

poltre

Va ser la polèmica sobre les traces de carn de cavall en preparats de vedella el que em va fer interessar per aquesta carn. A mi i a tanta altra gent. A vegades les polèmiques són imprevisibles. Després de l’alarma van venir les explicacions sobre la carn de poltre, la ben etiquetada i controlada, és clar. Ens van explicar que és menys greixosa, més nutritiva i té més ferro que la vedella.

Així que quan vaig localitzar unes hamburgueses de poltre del Pirineu, que tenen molts menys aditius que les habituals envasades de vedella, vaig creure que era el moment de provar aquesta carn.

poltrecru

No ens enganyem, imaginar-nos el cavall fa cosa. Són els prejudicis que ens frenen de provar tantes coses i que sovint són més importants que el gust o l’olfacte. Però un nen petit no té aquests prejudicis. Ell veu una hamburguesa i se la menja. I així va ser amb aquesta de poltre. La va devorar.

El poltre, als adults que podem definir millor els gustos, ens va semblar més gustosa que la vedella. Fins i tot una mica passada de cocció (no som perfectes) era deliciosa. Una molt bona alternativa, i més econòmica, a la vedella.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s