Arròs sense feina

arrossardines

Hi ha dies que, fins i tot els més aficionats a la cuina, optem per allò més fàcil. No és per estar-ne molt orgullós, però tampoc és qüestió de criminalitzar. Estem parlant de fer servir preparats. Aquests productes que gasten un munt en publicitat per fer-nos saber que s’han creat per facilitar la nostra vida. Per cert, en la gran majoria es parla de facilitar la vida a les dones.

Un dels últims preparats creats per facilitar encara més la nostra vida, i poder tenir temps lliure per dedicar als petits plançons, son els preparats de brou i sofregit per fer arrossos i fideuàs. A casa n’hi havia una mostra aconseguida gràcies a un concurs de receptes. Així que un diumenge amb poques ganes de cuinar i  una mica de pressa va servir per un arròs.

La recepta va resultar ser molt de l’estil Falsarius, o sigui molt aparent però amb poca feina. Vam tirar del brick de brou i sofregit, uns espàrrecs verds que hi havia a la nevera i una llauna de sardines en oli.

En una cassola de ferro vam saltejar lleugerament els espàrrecs tallats a trossos. Quan començaven a estar una mica tendres hi vam afegir l‘arròs i li vam donar unes quantes voltes fins que va estar ben amarat de tot l’oli. Llavors era el moment d’afegir-hi la barreja de brou i sofregit. Ho vam deixar coure seguint les instruccions de l’envàs.

Al final, quan ja estava gairebé llest l’arròs, vam posar per sobre les sardines en oli. El resultat va quedar prou vistós i atractiu. Tot i haver fet servir aliments processats no ens va donar la sensació de que fos poc saludable. De fet no era un arròs excessivament salat, com sol passar amb molts aliments preparats.

A més les sardines en conserva són bones perquè ens en podem menjar també l’espina, que queda tova. L’espina de peix porta molta quantitat de calci, el que ja sabem que és molt bo i molt necessari per les criatures en edat de créixer. I per les que no també.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s