Cuscús improvisat

cuscusraro

El cuscús facilita la vida. Molt. En cinc minuts està llest, i el millor és que combina absolutament amb tot: carn, peix, verdures… És l’ingredient ideal per fer neteja de restes de nevera o per improvitzar un àpat ràpid quan la criatura està impacient, i per tant, un punt insuportable.

Només cal hidratar-lo amb el mateix volum d’aigua bullent que de cuscús. No és pas més difícil que fer una infusió. Després es separen els grans amb una forquilla i ho podem amanir amb sal, oli d’oliva, llimona… Amb això tenim la base llesta.

En aquest cas hi vam afegir un ingredient que difícilment trobarem en les receptes originals àrabs: salsitxes de porc. Sí, és una mica sacríleg, però és el que passa quan els aliments es globalitzen, que perden part de la seva personalitat i vés a saber com acaben.

A més de les salsitxes cuites i tallades a rodanxes hi vam posar uns tomàquets xerris saltejats a la paella (en dos minuts estan llestos) i unes olives negres (també poden ser verdes) sense pinyol. Senzill i ràpid, perquè no sempre hem de recórrer al pa amb tomàquet.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s