Hamburguesa farcida de formatge

hamburguesaformatge

Fer hamburgueses casolanes té moltes avantatges. Les fas de la mida que vols, controles els ingredients, fins i tot pots picar la carn que més t’agradi i evidentment hi pots fer mil variacions.

Tot això és encara més interessant quan tenim criatures a casa. Si a més l’infant en qüestió és d’aquells que no treus de la cuina ni amb aigua calenta, és un plat en el que poden ajudar, per exemple remenant la barreja de carn o donant forma a les hamburgueses.

Nosaltres hem fet hamburgueses farcides. El més fàcil, conegut i que té molt èxit, és farcirment de formatge. En lloc de fondre’l per sobre el posem a dins i així l’hamburguesa té sorpresa.

En aquest cas l’hamburguesa és de carn de vedella (tenia uns bistecs que no sabia com fer-los i els vaig picar) i està amanida amb sal, molt poc pebre i força julivert. També hi vaig barrejar una mica de sobrassada per donar-li un toc diferent. A l’hora de formar-les, hi posem al centre una mica de formatge tendre i tanquem bé amb la carn perquè no s’escapi. I ja les podem coure al gust.

Les podem presentar tipus hamburguesa americana amb el pa, l’enciam, el tomàquet, etc. O com en aquest cas amb una mica de puré de patates i amanida.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s