Gratinat de patata i coliflor

coliflor

Un virus. El nen a casa. Això vol dir que ja no et pots despreocupar del dinar. Agafem el menú de l’escola, per allò d’anar seguint el que estava previst. Com que el virus no afecta la panxa pot menjar tranquil. Així, què toca? Patata, bròquil i pastanaga de primer (s’entén que bullit) i mandonguilles de segon.

Mira que era fàcil fer verdura bullida, però no me’n he pogut estar de “tunejar-ho”. Ja se sap que a la coliflor l’acompanya molt bé la beixamel. Així que al final he bullit patata i coliflor i, un cop a la safata per anar al forn, l’he ben tapat de beixamel. Formatge emmental ratllat per sobre i al gratinador.

No sé si la verdura bullida se l’hagués menjat a casa igual que fa a l’escola, per les experiències que tenim crec que hagués estat una mica més complicat. Però el plat gratinat ha volat. Fins i tot ha identificat, sense haver-li explicat abans, el gust del formatge. Apunta maneres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s