Cigrons amb pop

cigronspop

Combinar cigrons i pop no hi era al meu receptari fins fa molt poc. Com tantes invencions a la cuina va sorgir de la necessitat d’aprofitar sobres. Allò que obres la nevera, treus tots els tuppers i amb l’excusa que es faran malbé ho barreges tot en una espècie de plat combinat… diferent. Perfecte per quan el nen ha menjat abans i toca “improvisar” el sopar pels progenitors.

Els cigrons amb pop van ser un dinar d’aquests improvisats. I el resultat va ser molt satisfactori. No m’havia plantejat que poguessin combinar tan bé. Després mirant per la xarxa me’n he adonat que no estic a l’última ni en receptes de cigrons ni en les de pop.

De totes maneres, val més tard que mai. Després de l’èxit de la primera edició ho hem repetit. I per tota la família, no deixarem el petit fora d’aquesta delícia.

Ho hem provat amb pop congelat en cru i amb pop cuit i congelat. El millor sens dubte és el primer, el segon és més dur.

Un cop tenim el pop cuit i els cigrons cuits la preparació és molt senzilla. Sofregim una ceba i un gran d’all. Hi afegim un tomàquet pelat tallat a daus.

Un cop està ben fregit hi afegim els cigrons amb un petit rajolí del líquid de cocció (o aigua) i el pop. Ho barregem bé uns minuts perquè agafi el gust. A l’últim moment hi podem posar una mica de pebre vermell dolç. Llest per servir.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s