Mill amb samfaina

mill

No és cuscús, no es bulgur, tampoc és arròs, és mill. Hem arribat fins aquest cereal per les ganes de canviar, de provar coses noves a la cuina. El mill el podem trobar a moltes botigues de menjar ecològic i, més fàcil encara, a l’apartat d’aliments dietètics del supermercat. Aquí el vam trobar nosaltres. A l’etiqueta hi especificava que se’n podien fer croquetes barrejat-lo amb verdures i buscant per la xarxa hem vist que és un cereal molt apropiat per a preparacions dolces. Nosaltres no hem fet ni una cosa ni l’altra, l’hem bullit i barrejat amb una samfaina.

Rentem el mill abans de bullir-lo en força aigua. Mentrestant fem la samfaina en una paella. Hi posem ceba, pebrot vermell i al cap d’uns minuts hi afegim el carbassó i l’albergínia, tot tallat petit. Al final hi posem el tomàquet triturat i deixem que es faci tot junt a foc baix. Després barregem el mill escorregut i la samfaina.

El resultat té una textura semblant al bulgur (que és semblant a un cuscús més gruixut) i un gust que recorda la quinoa. I hem de certificar que combinen molt bé el cereal i les verdures. Sobre el que ens interessa, al petit li ha agradat, tot i que en tot moment ha cregut que estava menjant cuscús.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s