Pollastre i guacamole

pollastreguacamole

El pit de pollastre a la planxa pot ser molt avorrit. Pot ser i en general ho és. Existeixen els acompanyaments per donar una mica d’alegria al plat, però el pollastre continua sent el mateix.

Com donar-li la volta a un dels plats emblemàtics d’una ‘alimentació sana? Sense baixar el nivell de saludabilitat, és clar. Una manera pot ser el marinat. L’únic que demana aquest plat és planificació, no ho podem improvisar en pocs minuts.

En aquest cas és amb cítrics (concretament suc de llima), oli d’oliva i unes herbes seques que hi havia per casa: julivert, coriandre i romaní. Però podem fer servir el que tinguem a casa. La llimona i els cítrics en general funcionen molt bé, també podem fer  salsa de soja, les herbes que ens vinguin de gust, una mica d’all… Posem-hi imaginació!

Tot això ho posem sobre tires o filets de pollastre salats. Ho tapem amb film i a la nevera. Aquest va estar-hi una hora, però millor si hi pot estar una mica més. Després ho coem a la planxa.

Queda bastant més tendre (això és interessant pels nens)  i saborós. I com que tampoc era qüestió de renunciar a l’acompanyament, vam recórrer al guacamole que combina molt bé amb la llima del pollastre. Però més que això, el que va agradar al petit de la casa és poder sucar els trossos de pollastre amb el guacamole. Si és que s’entretenen amb qualsevol cosa…

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s