Saltejat de verdures amb minihamburgueses

saltejat

Continuem amb la verdura, amb l’intent de fer verdura atractiva, diferent, gustosa i sana. I de pas que el més petit se la mengi. Aviso d’entrada que de tota aquesta preparació tan acolorida només en va voler la pastanaga. Res més. I això que hi havia col i carxofes, que fins ara li agradaven. És un fracàs parcial.

El saltejat és molt simple. Primer netegem les carxofes i les coem al vapor durant 5 minuts perquè es facin una mica. En una paella amb oli saltegem una ceba tallada en juliana, de seguida hi afegim la pastanaga a rodanxes primes. A continuació la col tallada petita i les carxofes al vapor. Hi posem la sal i anem remenant de tant en tant fins que la verdura està feta.

Les minihamburgueses són de carn picada de vedella, sal i un pèl de pebre, fetes a la planxa. Ho servim tot junt acompanyat d’una llesca de pa torrat.

Em deixo una cosa. Vaig cometre el terrible “pecat” de treure quètxup per acompanyar les hamburgueses. Ja sé que a priori no té res de greu, i no ho vaig fer amb mala intenció. Però va acabar sent l’acompanyament de la pastanaga del nen. Només de recordar com la sucava en el quètxup m’horroritzo. Sí, així va menjar verdura, però veure’l com un guiri americà qualsevol fa mal. No tinc tan clar que la fi justifiqui els mitjans.

Advertisements

Un pensament sobre “Saltejat de verdures amb minihamburgueses

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s