Pop i patates

popgallega

La recepta és la del pop a la gallega. Però molt em temo que aquest plat tindria les de perdre davant qualsevol pulpo á feira original. Hi ha plats que necessiten molt d’ofici perquè surtin rodons.

Ara, com a versió amateur de pop a la gallega, aquest pop i patates no està malament. Les patates s’han bullit senceres. El pop, que vam comprar congelat, l’hem cuit a l’olla a pressió amb força aigua, sal, una fulla de llorer i uns grans de pebre negre. Amb només 12 minuts ha quedat molt tendre.

Tan tendre que el protagonista d’aquest blog se l’empassava a velocitat de Benzemá. Això sí, per a ell amanit només amb sal i oli d’oliva verge extra. Els pebres vermells (barreja de picant i dolç) de moment es reserven per als adults.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s