Terrina de carn d’olla

carndolla

Ja hem aconseguit que el 50% de les vegades que li preguntem al nen què vol per menjar digui sopa (l’altre 50% diu arròs). Així que després d’un bon plat d’escudella a casa els avis, era el moment que descobrís el que hi ha darrera de la sopa: la carn d’olla. Aquesta presentació tan fantàstica no és obra meva, és mèrit de l’àvia que va inspirar-se en una idea del Ferran Adrià. Una terrina de carn d’olla, que tot i que costava una mica que es mantingués compacta, li donava un toc diferent a un plat de sempre.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s