Pollastre amb taronja

pollastretaronja

En mengem molt de pollastre. Ja se sap que  la carn blanca és nutritiva i poc grassa, i ja ens hem conscienciat que no podem abusar de carns vermelles. El pollastre ( i aquí hi podríem englobar també el gall d’indi) és molt versàtil. El fem a la planxa, a la brasa, al forn, arrebossat, a trossets en un cuscús, a la pasta, amb arròs… Vaja, pot aparèixer pollastre a qualsevol plat.

Per això quan descobrim una recepta nova ( com a mínim per a nosaltres) i a més senzillíssima de fer ens hi atrevim de seguida. El pollastre amb taronja el vam descobrir gràcies a la Maria i al seu bloc Receptes fàcils. Es tan fàcil que sembla mentida que surti tan bo. La salsa, que només és suc de taronja, és espectacular. El vam acompanyar d’una amanida de cuscús i tomàquet, per completar la carn.

Un sopar complet que es prepara en un moment i que va agradar tant que ja és un fix als menús mensuals penjats a la nevera.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s