Timbal de patata i verdures a la planxa

timbalpatataverdura

Dic timbal però també es podria anomenar milfulles, moussaka de patata, lasanya vegetal i mil denominacions més. Al cap i a la fi es tracta de capes intercalades de puré de patates amb albergínia, carbassó i tomàquet fets previament a la planxa. Coronat amb puré de patates i formatge ratllat per gratinar-lo amb un cop de forn.

La gràcia està en preparar-ho amb un motlle, deixant que es vegin bé les capes de verdures. El resultat és fantàstic per la combinació de patata amb les verdures cuites a la planxa (sobretot el tomàquet a rodanxes). No cal dir que si el puré és casolà molt millor, tot i que he de confessar que en aquesta ocasió, per allò de les presses, està fet amb puré de sobre.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s