Acompanyament de pebrots

pebrots

 

A vegades els plats queden pobres. Un filet de pollastre a la planxa o un tros de lluç sol al plat fa com misèria. Per això s’han inventat els acompanyaments. Fugint de les patates fregides i l’amanida (que no ve gaire de gust a l’hivern) he fet uns pebrots escalivats.

El pebrot és, encara ara, la bèstia negra per en Lluc. No se’l menja de cap manera. Així que he pensat que podria colar amb uns pebrots diferents, els de color groc. Els he cuit amb l’estoig de vapor al microones, per falta de temps. Un cop pelats i trossejats, hi he afegit dauets de formatge fresc, unes gotes de vinagre de mòdena i oli d’oliva per amanir. El formatge ha triomfat molt, el pebrot gens. En fi, keep trying.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s