Sípia estofada amb patates i verdures

Amb el fred venen de gust els plats de cullera. Per exemple aquesta sípia estofada. Aquest plat a casa meva sempre s’havia fet només amb patates. En aquest cas he decidit canviar la recepta familiar per incorporar-hi verdures, per allò de les cinc racions al dia.

En un cassola amb una mica d’oli coem a foc fort la sípia tallada a trossets fins que estigui bastant feta. Hi afegim una ceba tallada petita. Després d’un parell de voltes hi afegim la pastanaga, el carbassó i la patata tot tallat a dauets. Ho remenem tot plegat i hi afegim caldo, del que tinguem, fins que quedi cobert. Deixem coure tapat a foc suau fins que estigui fet.

La sípia és una bona opció per sortir de la carn i el peix habituals. A la planxa pot quedar una mica massa dura, i es cansa de mastegar. Així estofada és molt més tova i com que hi ha patates és èxit assegurat. I junt amb la sípia i la patata aconseguim que mengi verdura. Fantàstic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s