Favetes amb tomàquet

Les faves no són fàcils d’entrada. Per això a aquetes alçades encara no li havíem donat al petit. Tenen aquest gust un punt amargant que pot resultar desagradable. Per no parlar de l’olor que fan quan quan les coem. Tot i això, és un llegum amb moltes possibilitats.

Perquè s’hi comenci a familiaritzar he fet una amanida molt senzilla: favetes, tomàquet tallat a dauets, oli i un toc de vinagre. L’única “complicació” és que he tret la pell de les favetes perquè siguin més suaus i fàcils de digerir. Queda una amanida acolorida que podriem completar amb una mica d’ou dur (la clara) i una mica de pernil tallat petit.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s