Rotllets de pollastre al vapor

La recerca de noves formes de cuinar el pollastre, per allò d’evitar la monotonia, m’ha dut fins l’estoig de vapor. El més habitual és que hi vagin a parar verdures i peix però encara no ho havia provat amb la carn. I experimentant van sortir uns rotllets de pollastre al vapor que incorporen també una mica de verdura. Més sa impossible.

Al fons de tot una capa de ceba i tomàquet tallats en juliana. D’altra banda posem sobre cada filet de pit de pollastres làmines fines de carbassó en cru. S’embolica tot fent un rotllet i s’aguanta amb un parell d’escuradents. Es posa sobre el llit de ceba i tomàquet. S’amaneix amb una mica de llimona i oli d’oliva. En menys de 10 minuts al microones està llest (depèn de la potència clar).

Evidentment es pot farcir amb tot tipus de verdures. El resultat és gustós, tenint en compte que és una variació del pollastre bullit. Ràpid, fàcil i diferent.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s