Lluç amb avellanes

Potser, a vegades, som una mica massa agosarats al donar-li alguns plats al nen. Per exemple l’altre dia vaig improvitzar un lluç amb una salsa d’avellanes per La Gulateca. Un plat contundent, la salsa porta una mica de nyora i té un gust potent. Per acabar de fer-ho diferent hi vaig afegir un acompanyament de fideus de soja xinesos, de textura com a mínim sorprenent.

Podria haver estat un fracàs, però també era una ocasió fantàstica perquè mengés fruits secs que, per cert, són una molt bona font de calci i per tant perfecte per complementar dietes sense llet. I va agradar força, així que un plat més a l’agenda. Per cert, la recepta ben explicada la teniu aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s