Pseudotrinxat (patata i col)

Si les bledes són la bèstia negra de les verdures, la col no es queda pas enrera. És dels aliments difícils, no agrada a tothom i als nens menys. Les bledes les hem salvat amb un arròs. La col és fantàstica en el trinxat. Però en aquest cas, per no fer un plat massa greixós per sopar i sobretot perquè no ens sobrava el temps, hem fet un pseudotrinxat. La patata i la col bullides, tot trinxat a l’engròs, amanit amb una vinagreta senzilla de vinagre i oli d’oliva (una mica de mostassa també hi va molt bé) i hi hem afegit talls petits de pit de gall d’indi fet a la planxa. No és la butifarra negra i la cansalada del plat original però no hi queda malament. I no descuidem la presentació encara que anem justos de temps. Emplatat amb un motlle fa una altra pinta. Pels ulls també es menja.

Advertisements

Un pensament sobre “Pseudotrinxat (patata i col)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s