Blat amb verdures

Sembla arròs, no ho és, és blat tendre. Si busqueu a la lleixa de la pasta del supermercat segur que el trobareu per allà amagat. La textura s’acosta molt a la de l’arròs, el gust és de blat, lògicament. Es prepara molt fàcil, bullint-lo deu minuts com si fós pasta o arròs. En aquest cas l’he barrejat amb un saltejat de verdures: pastanaga, espàrrecs verds, pebrot, albergínia i xampinyons, tot tallat petit i a la paella en aquest ordre.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s