Pastís de patata i carn

Els gustos evolucionen. El primer cop que li vaig prepara aquest plat no va tenir gens d’èxit, era massa petit. Al cap d’unes setmanes el devorava.

No té cap secret. Una capa de puré de patates, una de sofregit de carn, ceba i tomàquet, una altra de puré de patates i a gratinar. Per nosaltres gratinat amb formatge, per ell directament sense res o amb una mica de pa torrat. El puré de patates és fet a casa, o sigui amb tota la feina de pelar patates, bullir-les i passar-ho pel passapuré. Amb puré de sobre s’escurça el temps de preparació, però no és el mateix.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s