Préssec al forn

A vegades hi ha experiments que surten bé. Tenia el forn en marxa després d’haver fet una escalivada i estava pensant què li donaria de fruita per berenar al petit. I tatxán! idea. Poso uns préssecs oberts per la meitat al forn amb una mica de sucre perquè es coguin lleugerament. I a més tinc unes taronges mortes de fàstic per aquí. Doncs tallades a rodanxes primes poden fer de llit. Dit i fet.

El préssec així cuit recorda el préssec en almívar, però amb la confiança que l’has fet tu i amb menys sucre. La taronja no ha quedat tan bé, una mica seca, potser hi faltava una mica de líquid. El cas és que ha estat un èxit a l’hora de berenar. I és una bona cosa perquè a vegades la fruita no acaba d’entrar bé. Ara, tampoc és qüestió d’abusar-ne perquè ja se sap que la fruita, millor al natural. En tot cas aquí hi ha una idea per a ocasions especials.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s