Cuscús de pollastre i carbassó

Potser sí que sóc una mica pesada amb el cuscús. Però és que és tan fàcil de preparar que soluciona molts sopars. En aquest cas he saltejat un pit de pollastre a daus i un cop cuit hi he afegit un carbassó a dauets i un pebrot vermell (per allò dels contrastos cromàtics). A més de sal, ho he condimentat amb herbes de la provença. D’altra banda he amanit el cuscús un cop cuit amb llimona i julivert. Al final ho he ajuntat tot i ja tenim sopar, junt amb una bona amanida dels últims tomàquets de la temporada. I s’ho ha menjat tot ell sol, sense pràcticament ajuda. Un homenet!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s