Cuina al vapor

Cuinar al vapor no té gaire secret, triar bons ingredients i no passar-se de cocció. I ja està. Però per fer-ho encara més fàcil hem descobert els famosos estoigs per cuinar al vapor (no cal que siguin de marca). És l’estri que més ens ha facilitat els sopars. Verdures variades tallades a bastonets, una pseudo-escalivada, un peix al vapor… en 10 minuts el sopar fet , bo i acabat de fer. I tot allò de que manté les vitamines, etc, etc.

Ahir vam fer un lluç (fresc i bo) amb un llit de patates tallades a rodanxes fines. Primer les patates 10 minutets i després afegim el lluç amb suc de llimona i julivert picat uns 6 minuts més.  Si el peix és bo no és un plat gens soso. Ja arribarà el dia que el petit menyspreï el peix, que el trobi avorrit, però de moment el devora. Que duri.

Per cert, la foto (que podria rebre el premi a pitjor foto de la història dels blogs) no fa justícia al plat.  Ja em perdonareu.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s