Sandvitx de guacamole, tomàquet, xampinyons i gall d’indi

Mandra de fer el sopar. Passa de tant en tant, a tothom. Es allò que abans resolíem demanant una pizza o fent uns biquinis. Mira, uns biquinis anirien bé. Però no en podem donar a en Lluc. Solució, un sandvitx especial per a ell. Improvisem un guacamole. Suau, amb molt poca ceba i sense picant. Alvocat, llimona, julivert i cilantre, més que un guacamole és un puré d’alvocat.

Untem les dues llesques de pa (sense crosta) amb una mica del “guacamole”, hi posem xampinyons laminats passats una mica per la paella, unes rodanxes ben fines de tomàquet i un parell de llesques d’embotit de gall d’indi (de qualitat). Hidrats, proteïna, verdura i fruita, tot en un.

Fa tan bona pinta que gairebé que deixo estar els biquinis per sopar “sandvitxos Lluc”.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s