Crema de carbassó

A vegades no cal complicar-se gaire la vida. Una crema de carbassó entra de meravella. Fàcil de fer, barata i sana. Només cal saltejar la ceba i el carbassó amb una mica d’oli i afegir una patata tallada a trossos. Cobrim de brou de pollastre o verdures. Deixem bullir i triturem. Jo personalment no sóc de posar-hi ni formatgets ni crema de llet. Trobo que saltejant la verdura amb oli i bullint amb brou en lloc d’aigua ja aconseguim que sigui prou gustosa. I si triturem bé la textura és igualment agradable. Verdura i prou.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s