Per emportar: llenties amb verdures i gall d’indi

Menú infantil versió take away. No es qüestió de quedar-se sempre a casa. Tot i que diuen que la rutina va bé pels nadons, també s’han d’acostumar a veure món i canviar d’aires, oi?

Per una sortida que inclou àpat fora de casa, una carmanyola de plat únic. Llenties cuites amb verduretes (pastanaga, porro, pebrot, carbassó) i una mica del gall d’indi en escabetx que encara tenim a la nevera. Tot en fred.

En aquest cas és per un dia de platja. Tot i que pugui semblar una mica contundent per un ambient tan calurós, no deixa de ser una amanida.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s