Deconstrucció de conill amb samfaina acompanyat de quinoa

No ho sembla però això que hi ha al plat és un tall de conill amb samfaina acompanyat de quinoa.

La quantitat de quinoa, un cereal encara no molt conegut però molt recomanable, és més alta del que s’espera per un acompanyament. Més que res perquè la criatura necessita més hidrats que nosaltres els adults, que intentem, sense gaire èxit, perdre algun quilo.

El conill l’hem guisat amb una samfaina de ceba, carbassó, pebrot, albergínia i tomàquet. He dit albergínia, la mateixa que va rebutjar a l’escalivada. Sembla que amb tomàquet fa de més bon menjar.

Els adults vam acompanyar l’àpat amb un Castell del Remei Oda blanc, blanc Costers del Segre amb una mica de barrica. El petit amb aigua mineral natural. No corréssim massa.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s