L’alimentació de la mare i els nens petits

Hi ha molta literatura sobre la criança dels nadons. Algunes obres fins i tot s’acosten molt al gènere de l’autoajuda. Hi ha mètodes per tot: perquè dormin, perquè s’estimulin, perquè mengin…

A casa hem estat poc de llibres, més que res per no atabalar-nos. Només n’hi ha un, però, que realment ha servit i molt. És aquesta guia per l’alimentació durant l’embaràs i fins els tres anys de la criatura.

Pel que fa a la dieta infantil, el llibre explica la introducció dels aliments, que pot ser complementari del que ens vagi indicant el pediatre. Però no es queda aquí, posa exemples de menús equilibrats i la quantitat aproximada de cada tipus d’aliment que ha de prendre la criatura a cada moment. Per acabar de fer-lo complet inclou receptes, que ens poden donar moltes idees,  adaptades a totes les fases amb la indicació de percentatge de nutrients que aporta en una dieta equibrada.

Ha estat i encara és un llibre que ens ha tret de molts dubtes i que ens ha ajudat a contruir una dieta més equilibrada. Un llibre útil de veritat.

Anuncis

2 pensaments sobre “L’alimentació de la mare i els nens petits

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s